DIENSTEN

DE BESTE KWALITEIT
VRAAG NU EEN CALLBACK AAN!

Bent u op zoek naar een vakman die de complete afwerking van uw woning op zich neemt?

Van ruw stucwerk tot de laatste plint, RBS Stuc is een breed inzetbaar stuc- en afwerkingsbedrijf dat de afwerking van uw pand verzorgt van begin tot eind.
Schakel ons in voor:

Ontzorgingpakket 1 Nieuwbouwingen

Stucwerk

 1.  Scheuren plus naden voorzien van wapeningsgaas.
 2.  Stucwerk wanden en plafonds worden saus klaar opgeleverd.

Let op de burenkorting

Ontzorgingpakket 2 Nieuwbouwingen

Stucwerk plus latexspuiten

 1.  Scheuren plus naden voorzien van wapeningsgaas.
 2.  Wanden en plafonds voorbereiden en voorzien van nieuw stucwerk.
 3. Afplakken kozijnen, trappen en keukens.
 4. Kitwerk naden.
 5. Geheel latexspuiten/verspuiten/ verfspuiten, kleur 9010/9016 schrob en dekkingsklasse.
 6. Afplakmateriaal verwijderen en gehele woning bezemschoon opgeleverd.

Let op burenkorting vanaf  euro 19,75 per m2 excl. BTW

Ontzorgingpakket 3 Renovatie/ oudere woningen

Stucwerk plus latexspuiten

 1.  Scheuren plus naden voorzien van wapeningsgaas.
 2.  Wanden en plafonds voorbereiden en voorzien van nieuw stucwerk.
 3. Afplakken kozijnen, trappen en keuken.
 4. Kitwerk naden.
 5. Geheel latexspuiten/verspuiten/ verfspuiten, kleur 9010/9016 schrob en dekkingsklasse.
 6. Afplakmateriaal verwijderen en gehele woning bezemschoon opgeleverd.

Let op burenkorting vanaf  euro 27,5 per m2 excl. BTW

Stucwerk in alle soorten en maten!

RBS Stuc heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een stucadoorsbedrijf met een breed arsenaal. Wij verzorgen verschillende soorten stucwerkzaamheden, per project zorgvuldig afgestemd op de wensen van de klant. Afhankelijk van de bestemming van een pand, het beschikbare budget en de visie van de klant leveren wij passend stucwerk.

Voor een simpele, degelijke afwerking van wanden, plafonds en vloeren leveren wij traditioneel stucwerk. Egaal stucwerk van onder tot boven zorgt voor een prettig ogende ruimte waarin alles mogelijk is. Het is de basis voor iedere woning, winkel of kantoor. Strakke muren, plafonds en vloeren snel opgeleverd; Zo simpel kan het zijn.

Naast het verzorgen van een strakke basis, is RBS Stuc ook in te schakelen voor bijzonder stucwerk om uw pand een stukje eigen karakter te geven. Uw woning of winkelpand voorzien van wat extra allure is zo gedaan met een sierlijke plafondlijst.

Of gaat u voor een wat stoerdere look met muren en vloeren van beton ciré of beal stucwerk? Maak meer van het stucwerk in uw pand!

Spack- en verfspuiten

Ook voor professioneel spuitwerk is RBS Stuc de vakman die u zoekt. Voor een snelle, nette en betrekkelijk goedkope afwerking van uw pand is spuitwerk een solide keuze. RBS Stuc beschikt over speciale spuitapparatuur waarmee onze ervaren werknemers strakke spack- of verflagen kunnen aanbrengen.

Spackspuiten is een variant op stucwerk waarbij de afwerkingslaag machinaal wordt aangebracht. Deze speciale soort spuitwerk resulteert in een reliëf-afwerking die een ruimte tot leven laat komen!

Naast spackspuiten zijn wij ook in staat uw woning te voorzien van een nette verflaag middels latex spuiten. Met deze speciale verftechniek zorgen wij voor een zeer egale verflaag over de gehele oppervlakte van wand of plafond.

Burenkorting!

RBS Stuc biedt speciale burenkorting voor stucprojecten vanaf 1000m2!

Hebt u een woning gekocht in een nieuwbouwwijk en bent u op zoek naar een stucadoor om de binnenafwerking te verzorgen? De buren waarschijnlijk ook!

Bundel uw krachten met de buren voor korting op de totaalprijs van het project. Neem contact met ons op voor de voorwaarden!

Sanitaire renovaties

Als specialisten in stuc- en spuitwerk verzorgen wij van RBS Stuc ook toilet- en badkamerrenovaties. Met een nieuwe stuc- of verflaag geeft u uw toilet of badkamer een geheel nieuwe look!

Timmerwerken

Bij RBS Stuc weten we dat bij afwerking vaak meer komt kijken dan alleen stucwerk. Daarom verzorgen wij ook diverse timmerwerken, zoals het verlagen van plafonds en de plaatsing van voorzet- of tussenwanden.

Een nieuwe indeling van uw pand is makkelijk realiseerbaar middels houtconstructie en gipsplaten. RBS Stuc bouwt plafonds en muren in zowel nieuwbouw als renovatiepanden. Voor de binnenafwerking van nieuwbouwwoningen verzorgen wij de complete ruimtelijke indeling, om vervolgens alle wanden en plafonds die we plaatsen ook volledig af te werken. Gaat het om een renovatiepand, dan zorgen wij ervoor dat de binnenkant er weer stralend uitziet. Wanden die we plaatsen werken we af tot de laatste druppel verf. Zo helpen wij bijvoorbeeld bij de herindeling van een renovatiepand met nieuwe bestemming.

RBS Stuc is een stucadoors- en afwerkingsbedrijf dat er altijd naar streeft een substantiële bijdrage te leveren aan de panden waar we werken. Wij bieden daarom binnen ons bedrijf diverse werkzaamheden aan die naadloos op elkaar aansluiten. U schakelt ons niet in voor slechts één stap van uw bouwproject, maar wij lopen met u mee over de eindstreep!

Onze klanten houden van onze service en aandacht voor veiligheid en detail.

Vraag nu een offerte aan en laat ons met u samenwerken bij uw volgende verhuizing.

Neem contact op
WIJ ZIJN PROFESSIONEEL

Hoogste kwaliteit in samenwerking met de beste merken

Bent u op zoek naar een betrouwbare stucadoor in Hoorn of omgeving?

Bel 06 81 92 00 41 of stuur een e-mail naar rbsstuc@hetnet.nl.
Neem contact op met RBS Stuc!
Klik hier