OVER ONS

RBS STUCADOORS & AFBOUW
Bekijk onze ontzorgpakketten
Voor ieder bouwproject geldt dat de laatste fase van groot belang is.
Werkzaamheden als stucen en afwerking draaien immers om het meest zichtbare deel van het pand. Vakmanschap tijdens de laatste bouwfase is daarom van groot belang. Of het nu gaat om uw wooncomfort of een strakke afwerking van uw nieuwe kantoor, het is belangrijk dat de laatste hand op professionele wijze gelegd wordt.

RBS Stuc werkt op het raakvlak tussen professionaliteit, klantgerichtheid en efficiëntie.

Wij hanteren hoge bouwtechnische standaarden, vanuit de overtuiging dat ieder project dat wij opleveren zowel duurzaam als bestendig moet zijn. Secuur en kwalitatief hoogstaand werk van onze kant zorgt voor een solide resultaat waar de klant nog jarenlang van geniet!

Klantgerichtheid is de sluitsteen van ons bedrijf. Onze professionaliteit en efficiënte werkwijze komen pas echt tot hun recht wanneer wij precies weten wat de wensen van de klant zijn. Zo kunnen wij onze kwaliteiten inzetten voor een optimaal resultaat. Wij bezoeken onze klanten vooraf altijd op locatie. Ter plekke bespreken we de wensen van de klant, de opties voor stuc en afwerking en komen zodoende samen tot een plan van aanpak. Met overleg en transparantie vanaf de eerste dag zorgen wij voor stuc en afwerking waar de klant écht tevreden mee is!

Tegelijkertijd staat efficiëntie bij ons hoog in het vaandel. Aan de hand van onze jarenlange ervaring hebben wij een tijds- en kostenefficiënte werkwijze ontwikkeld waardoor wij ieder project snel en tegen een schappelijke prijs kunnen aanpakken.

Laat RBS Stuc met u meedenken, en laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw pand!

Contact
WIJ ZIJN PROFESSIONEEL

Hoogste kwaliteit in samenwerking met de beste merken

Bent u op zoek naar een betrouwbare stucadoor in Hoorn of omgeving?

Bel 06 81 92 00 41 of stuur een e-mail naar rbsstuc@hetnet.nl.
Neem contact op met RBS Stuc!
Klik hier